OVER KATTENWINKELTJE.NL

Waarom zijn wij met kattenwinkeltje.nl gestart? Omdat we giga kattengekken zijn!

Wij zijn kattengek in de grootste zin van het woord. We hebben ons hele leven al katten en wisten daarom ook al snel wat we wilden. Een eigen kattenwinkeltje. Producten uitzoeken, testen en proberen en beschikbaar stellen in onze winkel.

We hebben daarom ook een ruime keuze. Omdat we niet alles kunnen verkopen hebben we ook een deel van de webshop gevuld met affliatte producten.

Waarom gebruiken wij affiliate voor onze website?

Omdat wij niet alles op voorraad kunnen leggen in onze opslag en met name de kattenvoedingsproducten zijn maar beperkt houdbaar. Toch willen we volledig zijn en veel keuze kunnen bieden aan onze klanten. We hebben daarom een samenwerking met grotere partijen die wel de kattenvoedingsproducten van jullie keuze heeft en bieden we die daarom aan via onze website.

Direct de webshop bezoeken?

Waar willen we naartoe met Kattenwinkeltje.nl

We zitten vol met ideeën en hebben grote plannen. We willen veel en regelmatig gaan bloggen, maar ook producten testen en deze hier publiceren zodat jij precies weet wat je van bijvoorbeeld een speeltje mag verwachten.

Ben jij een goede schrijver?, dan kun je ons helpen!

We willen zelf gaan bloggen, maar we staan ook open voor gastbloggers. Heb jij een kat thuis en kun je daar wel een boek over schrijven, dan nodigen we jou uit om eens een leuke blog te schrijven over de belevenissen van jou en je kat of katten.

Zet jij je kat vaak op de foto en wil je ze met ons delen?

Natuurlijk maak je honderden foto’s van je kat in allerlei gekke situaties. Wij zouden deze graag hier delen met onze bezoekers. Heb jij thuis een harde schijf vol foto’s en ijkt het jou ook leuk deze hier te publiceren dan horen we graag van jou. Uiteraard vermelden we de foto’s met jouw als bron erbij.